El Clasico i Champions shënon rekord

Ndeshja e parë e gjysmëfinales së Ligës së Kampionëve, Real Madrid – Barcelona ka shënuar rekord shikueshmëri në gadishullin Iberik. Sipas matësit të audiencës spanjolle, 12.5 milionë shikues apo 63% e shikuesve kanë përcjellur ndeshjen të mërkurën mbrëma. Ndërsa sipas regjioneve, Madridi dhe Barcelona kanë arritur deri në 72% shikueshmëri gjatë ndeshjes. Momenti më i shikuar gjatë ndeshjes ka qenë menjëherë pas golit të dytë kur 15 milionë shikues, apo 70% e atyre që shihni TV në atë kohë kanë shikuar ndeshjen.

Mund të ju interesoj edhe...