DSF transformohet në Sport 1

Kanali i njohur sportiv gjerman, DSF, ka ndryshuar emrin në Sport 1. Ndryshimi i emrit ishte paralajmëruar në nëntor të vitit të kaluar nga kompania pronare Constantin Medien. Ndryshimi i emrit vjen pasi Constantin Medien, ka në pronësi ueb-portalin sport1.de, dhe kanë vendosur që edhe televizioni të futet në brendin Sport1. Ndryshimi i emrit do të sjell rreth 1.150 orë transmetime të drejtpërdrejta që është afër 10% më shumë se vitin e kaluar, si dhe rreth 20 formate të reja televizive nga sporte të ndryshme duke filluar nga futbolli, motosportet, e golfi.

Mund të ju interesoj edhe...