‘Ditarët e Tokës’ në K-Doku:një

Ditarët e Tokës, Kujtesa, K-Doku:njëUdhëtoni në disa nga vendet më të mahnitshme dhe të jashtëzakonshme përreth botës, nga kubet e kaltra të kishave në Ishujt Santorini, tek Sagrada Famillia vigane në Barcelonë, e tek faltoret e fluturave monarkë në Meksikë. Me ‘Ditarët e Tokës’, eksploroni vendet magjike dhe të mistershme nga anembanë botës pa lënë rehatinë e shtëpisë tuaj.

Pesë episodet e para të ‘Ditarët e Tokës’ vijnë çdo ditë pune nga e hëna 30 qershor, ora 18:00 në K-Doku:një /Kujtesa/

Mund të ju interesoj edhe...