Dashnoret në Fox Life

Mistresses-UsI bazuar në serialit britanik me të njëjtin emër, ‘Mistresses’ vjen si premierë regjionale në Fox Life me datë 17 shtator, e martë.

Seriali ndjek katër shoqe të cilat jetën e tyre turbulente e plotësojnë me të qenurit dashnore të burrave të martuar. Savanah është grua e suksesshme dhe partnere në firmën e saj, Zhoslin është motra e vogël e Savanës, dhe ka një karakter krejt ndryshe. Ejprill është një e ve e cila pas disa telefonatave të mistershme bindet që burri i saj është akoma gjallë, si dhe Karen, psikologja e cila provon të rregulloj jetën pas lidhjes me një pacient të martuar dhe të pasur i cili është larguar nga kjo jetë.

Sezoni i parë prej 13 episodeve do të shfaqet çdo të martë në ora 21:50 në Fox Life.

 

Mund të ju interesoj edhe...