CBS dominon Emmy-t ditore

The 40th Annual Daytime Emmy Awards - ShowKanali amerikan CBS ka dominuar në shpërblimet Emmy për programet ditore duke fituar 21 kategori përfshirë edhe ato nga ceremonia e Arteve Kreative e organizuar javën e kaluar. PBS e ka ndjekur me 14 fitore.

Drama ditore ‘The Bold and the Beautiful’ ka fituar më së shumti kategori, katër; derisa ‘The Young and the Restless’, ‘General Hospital’ dhe Days of Our Lives’ kanë fituar nga dy. Legjenda e Star Wars, George Lucas ka fituar Emmy-n e parë për serialin e animuar ‘Star Wars: The Clone Wars’ që transmetohet në Cartoon Network.

Emmy kanë fituar edhe ‘The Dr. Oz Show’, dhe ‘The Ellen DeGeneres Show’.

 

Fituesit nëpër kategori:

-Serial dramë: “Days of Our Lives” (NBC)

-Game Show: “The Price is Right” (CBS)

-Programi i mëngjesit: CBS Sunday Morning (CBS)

-Talk Show Argëtues: “The Ellen DeGeneres Show” (sindikim)

-Talk Show Informativ: “The Dr. Oz Show” (sindikim)

-Program kuzhine: “The Best Thing I Ever Ate” (Food Network) dhe “Trisha’s Southern Kitchen” (Food Network)

-Programi i animuar – klasi special: “Star Wars: The Clone Wars” (Cartoon Network)

-Aktori kryesor në dramë: Doug Davidson (“The Young and the Restless,” CBS)

-Aktorja kryesore në dramë: Heather Tom (“The Bold and the Beautiful,” CBS)

-Aktori dytësor në dramë: Scott Clifton (“The Bold and the Beautiful,” CBS) dhe Billy Miller (“The Young and the Restless,” CBS)

-Aktorja dytësore në dramë: Julie Marie Berman (“General Hospital,” ABC)

-Aktori i ri në dramë: Chandler Massey (“Days of Our Lives,” NBC)

-Aktorja e re në dramë: Kristen Alderson (“General Hospital,” ABC)

-Moderator i Talk Show: Ricki Lake (“Ricki,” i sindikuar)

-Moderator i Game-Show: Ben Bailey (“Cash Cab,” Discovery)

-Moderator kuzhine: Lidia Bastianich (“Lidia’s Kitchen,” PBS)

-Regjia për dramë: “The Bold and the Beautiful” (CBS)

-Skenaristët për dramë: “The Bold and the Beautiful” (CBS)

-Kënga origjinale: “Good Afternoon” (“Good Morning America,” ABC)

Mund të ju interesoj edhe...