Category: Lajme

Kanali kabllor amerikan, TNT ka anuluar dramën Hawthorne pas përfundimit të sezonit të tretë. Drama e cila shtjellonte ngjarjet në një klinikë mjekësore, nuk është rinovuar për sezonin e katërt pas shikueshmërisë jo të kënaqshme. Njëri nga rolet kryesore në këtë serial është portretizuar nga aktorja Jada Pinkett Smith. Fati i njëjtë pritet ta gjej edhe dramën tjetër Memphis Beat e cila këtë verë ka përfunduar sezonin e dytë.

 

Read Full Article

Vitin e kaluar pata publikuar listën e 10 programeve më të mira në kanalet kosovare. Këtë vit kam në krahasim me vitin e kaluar kam shikuar edhe më shumë televizionet shqiptare dhe kam vendosur të bëj një renditje për 10 programet më të mira. Unë tashmë kam bërë renditjen dhe atë do ta publikoj të martën e ardhshme, por në ndërkohë do të doja të merrja edhe opinionet tuaja në lidhje me këto 10 programe si do t’i radhitnit etj. Janë disa mënyra për të votuar, e para më e thjeshtë duke komentuar poshtë këtij lajmi, e dyta në Facebook, e treta duke dërguar e-mail në telekomanda@gmail.com ose edhe mënyra e katërt që më duket se nuk po funksionon mirë me anë të sondazhit në kolonën e djathtë të uebfaqes. Të martën shpresoj të publikoj renditjen e 10 programeve më të mira, gjithashtu do të përmend edhe listën e votuesve tanë.

 

Më poshtë keni listën e programeve të ndara sipas kanaleve:

Top Channel –

Portokalli, Albanians Got Talent, Big Brother – E shtuna, E diell, Exclusive

Klan TV –

Këngët e Shekullit, Gjeniu i vogël, Milioneri, Opinion

Vizion Plus –

Apartamenti 2XL, Dancing with the Stars

Read Full Article