Canal+ riemëron TNT kanalet

Canal+ do të riemëroj kanalet FTA që transmetojnë në Frcanal+ fracë.

D8, D17, dhe iTele do të kenë emra të ri. Ato do të njihen si C8, C17, dhe CNEws.

Të tri kanalet transmetojnë në rrjetin tokësor digjital TNT. Ndryshimi pritet të ndodh më vonë gjatë këtij viti.

Mund të ju interesoj edhe...