BigBrother rikthehet në UK

Reality-show i Endemol ishte lënë nga Channel 4 në vitin 2010 pas 10 viteve transmetimi. Megjithatë pronari i ri i Channel 5, Richard Desmond planifikon të ndryshoj kanalin, dhe ndër hapat e parë do të jetë rikthimi i Big Brother në televizionet e Britanisë së Madhe. Kontrata e re ka kohëzgjatje për dy vite ndërsa flitet që Channel 5 ka siguruar të drejtat e shout për një lirim deri në 97 milionë dollar për një vit.

Mund të ju interesoj edhe...