BBC dhe ITV ndajnë Euro 2012

ITV do të transmetoj ndeshjen e parë dhe të fundit në fazën e grupeve të Anglisë, derisa ndeshja e dytë do ti takoj BBC. Në rast se Anglia kalon në çerekfinale, ajo do të shihet në BBC pasi kjo ka të drejtën për ndeshjen e parë dhe të katërt, derisa ITV ka çerekfinalen e dytë dhe të tretë. BBC ka të drejtën ekskluzive për gjysmëfinalet, derisa finalja do të transmetohet në të dyja kanalet. Të dy kanalet do të transmetojnë nga 15 ndeshje, derisa finalja do të transmetohet në të dyja kanalet. kanalet kanë marrë të drejtat edhe për transmetimin në uebfaqet dhe platformat e tyre mobile.

Mund të ju interesoj edhe...