ARTA me pamje dhe me përmbajtje të re

artaKanali i parë kosovar që gati 4 vjet transmeton 24 orë lajme, ARTA, nga sot ka ndryshuar pamjen. Me një dizajn grafik të ri, kanali që ju sjell lajme në çdo minutë, freskon pamjen vizuale me ndryshimin e ngjyrës nga e kuqe në të bardhë. Shikuesit e kanalit ARTA do të vazhdojnë të informohen në kohë reale me lajmet e fundit për ngjarjet në vend, rajon dhe botë. Imazhi me grafikë të re ofron edhe më shumë informacione të shkruara.

Kanali ARTA përveç në platformat kabllore në Kosovë mund ta ndiqni edhe 24 orë online në internet nëpërmes ueb faqes koha.net. /Koha.net/

Mund të ju interesoj edhe...