Për ne

Qëllimi

Telekomanda është një ueb-sajt dedikuar botës së televizionit. Qëllimi i Telekomandës është që të ofroj të gjithë teleshikuesve informata më të sakta dhe më cilësore për botën e argëtimit. Telekomanda synon që të orientojë teleshikuesit që të shikojnë programe cilësore.

Përmbajtja

Të gjithë artikujt e publikuar në Telekomanda janë artikuj origjinal të përgatitur nga vetë autorët e faqes, përpos nëse nuk theksohet ndryshe në fund të artikullit.

Telekomanda, nuk publikon materiale të paautorizuara për të cilat nuk ka leje të publikimi apo të drejtat përkatëse. Nëse hasni në ndonjë material që mendoni se është i mbrojtur me të drejtat e autorit, apo me të drejta tjera të ngjashme, dhe mendoni se po thyhen këto të drejta ju lutemi të na kontaktoni sa më shpejtë të është e mundur, dhe ne ju sigurojmë se do të marrim hapat përkatës.

Telekomanda nuk tenton të favorizojë, të reklamojë, apo të përkrahë në ndonjë mënyrë asnjë person apo kompani në veçanti. Shkrimet që shprehin mendimet e autorëve janë një mënyrë për të vlerësuar materialet të cilat publikohen nga persona apo kompani të ndryshme.

Telekomanda nuk merr përgjegjësi për opinionet e autorëve të saj, të cilat mund të gjenden në artikujt e kategorive të recensimeve kryesisht, dhe për komentet eventuale të vizitorëve tanë.

Telekomanda nuk do të lejoj në asnjë mënyrë që të dëmtohet figura publike e një personi apo kompanie në artikujt që botohen në faqen tonë, përfshirë edhe opinionet dhe komentet e vizitorëve tanë.

Telekomanda, mban të drejtën që të ndryshojë, e edhe të largojë komentet eventuale të vizitorëve tanë nëse mendojmë se ata në ndonjë mënyrë ofendojnë apo dëmtojnë imazhin publik të ndonjë personi apo kompanie.

Telekomanda ju garanton se në faqen tonë nuk mund të tekste, këngë, video, dhe materiale tjera për të cilat ne nuk kemi të drejtën e publikimit.

Gjithashtu ne si Telekomanda ju inkurajojmë që të përdorni vetëm materiale origjinale (tekste, këngë, video, etj).

Na ndiqni në Twitter: Telekomanda n’twitter

Bashkohuni me ne në Facebook: Telekomanda n’Facebook

E-Mail: kontakt@telekomanda.com

Stafi i Telekomandas

Ndalohet kopjimi i materialeve pa autorizim nga stafi i Telekomandës.

© Telekomanda. Të gjitha të drejtat e rezervuara. 2008-2016