ABC rinovon serialet kryesore

ABC ka rinovuar shtatë shou të skriptuar për sezonin televiziv 2012-13. Grey’s Anatomy dhe Castle, dy dramat e konsoliduar me një audiencë solide do të rikthehen për sezonin e nëntë dhe të pestë. Suksesin e jashtëzakonshëm të sezonit të parë në vjeshtë do ta vazhdojnë edhe dramat Once Upon a Time dhe Revenge, të dyja janë transmetuar edhe në kanalin Fox Life në pranverë.

Nga komeditë rikthehen tashmë veteranët Modern Family dhe The Middle, derisa për një sezon të dytë do të vjen edhe komedia Suburgatory. /Telekomanda/

Mund të ju interesoj edhe...